Beveiliging Houten

Bij JVV Beveiliging kunt u terecht voor verschillende diensten omtrent beveiliging. De diensten die wij leveren zijn: alarmopvolging, sluit- en openingsronde, receptiediensten, objectbeveiliging, mobile surveillance, adhoc opdrachten, evenementen beveiliging, collectieve beveiliging en/of cameratoezicht. Dus zoekt u beveiliging in Houten of omstreken? Informeer dan naar de mogelijkheden

JVV Beveiliging is een jong, gerenommeerd bedrijf. Ondanks dat het nog een ‘jong’ bedrijf is, beschikt al reeds over een ruime ervaring. Vooral in de regio Utrecht zijn wij een gevestigde naam met aanzien.

Op iedere surveillance gaat de diensthond mee ter ondersteuning. Dankzij zijn jarenlange ervaring kan hij op ieder moment de juiste oplossing aandragen naar de klant. Bij ons staan aspecten als oplossing op maat, maar ook ter plaatse hoog in het vaandel.

Alarmopvolging

Zoals hierboven vermeld is een van onze diensten “alarmopvolging”. Dit houdt in dat uw personeel niet onnodig gevaar hoeft te lopen als het gaat om het  ’s avonds en ’s nachts naar uw pand wilt laten gaan. Door een alarmopvolging te laten voeren door de beveiligingsbeambten van de mobiele surveillancedienst.

Als het alarmsysteem dan afgaat, zal er een melding naar de meldkamer gestuurd worden.

Deze zal met behulp van een G.P.S.-systeem de dichtstbijzijnde dienstauto ter plaatse sturen. Afhankelijk van de situatie neemt de beveiligingsbeambte, eventueel na overleg met onze meldkamer van JVV Beveiliging, de benodigde maatregelen.

Na controle bij de alarmcentrale of de inschakeling correct is binnengekomen zal de beveiligingsbeambte weer met vervolg gaan.

Contact

Indien u meer informatie over beveiliging in Houten wilt, of een offerte wil ontvangen, kunt u telefonisch contact opnemen. Ook kunt u uw aanvraag via e-mail sturen. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk bericht geven.

Beveiliging Houten