Beveiligingsbedrijf Utrecht

Bedrijven of organisaties die op zoek zijn naar evenementenbeveiliging zijn bij JVV Beveiliging aan het juiste adres. Dit beveiligingsbedrijf nabij Utrecht is uw toekomstige partner bij evenementen. Bij ons staat het geven van oplossingen op maat en ter plaatse hoog in het vaandel.

Ons dienstenaanbod

Naast evenementenbeveiliging leveren wij ook nog andere diensten. Om u hier een duidelijk overzicht van te geven:

  • Alarmopvolging
  • Sluit en openingsronde
  • Receptiediensten
  • Objectbeveiliging
  • Mobile surveillance
  • Adhoc opdrachten
  • Collectieve beveiliging
  • Cameratoezicht

Op iedere surveillance gaat de diensthond mee ter ondersteuning. Dankzij zijn jarenlange ervaring kan hij op ieder moment de juiste oplossing aandragen naar de klant. Daarnaast is ons beveiligingsbedrijf in Utrecht gespecialiseerd in objectbeveiliging. Zowel de honden als begeleiders zijn in het bezit van een certificaat. Deze zijn getoetst door de Koninklijke Nederlandse Politiehonden Vereniging of de Nederlandse Bond voor de Diensthond. Elke twee jaar moeten combinaties zich opnieuw bewijzen om hun certificering te behouden. Hiermee wordt de kwaliteit van de dienstverlening ten alle tijden gewaarborgd.

Sluitbegeleiding

Zoals hierboven beschreven staat doen wij ook aan sluitbeveiliging. Bij sluitbegeleiding komt een beveiligingsbeambte ter plaatse bij een bedrijf, winkel of benzinestation. Onze beveiligingsbeambte is voor het object aanwezig en observeert de omgeving op verdachte personen en/of voertuigen terwijl het personeel bezig is het afsluiten en afronden van de werkzaamheden. Het personeel kan na het afsluiten veilig het object verlaten en naar huis. De beveiligingsbeambte blijft aanwezig totdat de laatste medewerker het bedrijf en het terrein veilig verlaten heeft. Deze dienst is vooral in trek bij supermarkten. Wij merken dan ook dat hier veel vraag naar is. Indien u hier zelf vragen over heeft, zullen wij u een advies op maat geven. Want dit is namelijk waar wij bij JVV Beveiligingen voor staan.

Contact

Wanneer u hier meer informatie over wenst te hebben kunt u telefonisch contact opnemen of via de mail. Wanneer u liever persoonlijk contact wenst, kunt u ons vinden aan de Industrieweg 12.

Beveiligingsbedrijf Utrecht